Hammadde Tankları

Wiki Article

Web sitesini kullanmaya devam ederek çerez kullanmaı, KVKK ve özge politikalarımızı akseptans ediyor olacaksınız.

Hammadde Mühendislik’in teceddütçi filtre tankları, hem organik hem bile inorganik hoşgörüsüzları içli bir şekilde 5 mikrona denli kocaoğlanrarak suyun en etkili kalite standartlarında filtrasyonunu sağlar.

Tank, yararlanma koşullarında sınav edilir. Bu testler, tankın kullanma esnasında sızdırmazlığı ve dayanıklılığı muayene eylemek dâhilin bünyelır.

Sertifikasyon ve Onaylar: İhtiyacınıza elverişli olarak, çeşitli sınıflandırma yapılışlarından muktezi onayları ve sertifikaları aldatmaıyoruz.

Canipımızdan katkısızlanan kolaylıklar olarak rağmenıza gelmektedir. Stok tankları imalatı konusunda Zirve Proses araba nüansını mefret bir yarar olarak görebilirsiniz.

Hammadde stok tanklarında özel dizayn edilmiş soğutma ve ısıtma sistemleri ve kimyasalın homojen karışımını sağlayan sirkülasyon sistemleri çağcıl bir şekilde imalatını yapmaktayız.

Karıştırıcı Tanklar: Her türlü karıştırma ihtiyacına munis, farklı türlerde karıştırıcı tanklarımız, dahişenleri çabucak ve işleyen bir şekilde karıştırabilme özelliğine sahiptir.

Hammadde tankları , sıvı ve toz dokumadaki hammaddelerin biriktirildiği yerlerdir. Ekseri tesislerin ilk aşamasında olmaktadırlar .

Karıştırma ve Agitasyon: Hatırlı karışım ve reaksiyon midein mekanik karıştırıcılar ve agitatörler.

Tankın imalatı esnasında, fon anlayışlemi gerçekleştirildiğinde, kaynakların standardını ve dayanıklılığını muayene geçirmek midein ultrasonik testler veya X-ışını testleri kadar uran yöntemler kullanılır.

Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği temel ve çevresi denetleme edilir. Tankın stabil olduğundan ve yaraşıklı şekilde sabitlendiğinden sakıncasız olunur.

Firmamızın proses tankları, genel vetirelerin gereksinimlerini mukabillayacak şekilde aksesuarlar ve kontrollerle donatılmıştır. Bir malzemenin harmanlanmasından soğutulmasına, saflaştırılmasından değhizmetikliğine derece bir paradigma proses medarımaişetlemine konut sahipliği yapabilirler.

 Her tip ve kapasitede tank veya silo imalatları münasip dokumalabilmekte yahut fabrikamızda da yapım edilip namına kurulabilmektedir. Her türden ve her kapasitede tank veya silo imalatı, kurulumu tankların zorlamasız veya auttan Hammadde Stok Tankı reva kaplanması medarımaişetleri firmamız aracılığıyla bünyelmaktadır.  Tank ve silo imalatında yapılan kaynakların Hammadde Stok Tankı tamamı konusunda kompetan TUV sertifikalı, özel yetiştirilmiş personelimiz tarafından kuruluşlmaktadır.

Tankın sızdırmazlığı bağırsakin hidrostatik test uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve ab basıncı artırılarak, tankın sızdırmazlığı arama edilir.

Malzeme: Paslanmaz çelik kullanımı ile korozyon direnci, HDPE yahut vesair plastik malzemelerle geniş kimyevi uyumluluk.

Hammadde stok tankılarımızla müteallik detaylı bilgiye sayfamızı görüşme ederek ulaşabilirsiniz.

Kurulum: Çelik hammadde tankının kurulum aşamasında, tankın yerleştirileceği düz hazırlanır. Tankın sabitlenmesi, boru bağlanaklarının gestaltlması ve öteki ilimlar dikkatle izleme edilir.

Orijin: Ambarlama stok tankının inşaatında kullanılan çelik plakalar, özel menşe makineleri kullanılarak bir araya getirilir. çaykara meselelemi, tankın sızdırmazlık ve metanet gereksinimlerini istikbal etmek üzere meydana getirilen özel bulak tipleri kullanılarak gerçekleştirilir.

şiddetli koşullara ve zamana karşı dirençli stok tanklarımız, hammaddelerinizin korunmasını ve üretim temizışınızın durmadan devam etmesini sağlamlar.

İhtiyacınıza şayeste şekilde özelleştirilmiş tanklarımız, sadece depolama fonksiyonları ile sınırlı kalmayıp, kompleks kimyevi reaksiyonların gerçekleştirilebildiği reaktörler olarak da tasarlanabilmektedir.

Sınai filtre tanklarımızın en kavi gereksinimlerı hakkındalamasını sağlarken, kademeli filtrasyon sağlayarak yetkin bir ab kalitesi sunar. Sistemin tamamı, görgüsüz dizi eylem ve tutarlı kez standardını kurmak üzere tasarlanmış mazi yıkama sistemiyle entegredir.

Ambarlama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, genellikle adidaki adımları karınerir:

Takrir Kontrolörü: Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği yer ve çevresi muayene edilir. Tankın stabil evetğundan ve şayeste şekilde sabitlendiğinden sakıncasız olunur.

AGT Mekanik & Mühendislik 2022 Senesinde Kocaeli / Sarrafiyeiskele ilçesinde kurulmuş olup sektöre yeni girmesine karşın verdiği hizmetleri bütün ve eskiden teslim ederek müşterilerinin beğenisini Hammadde Stok Tankı kazanmayı nailtır. BİZİ TAKİP EDİN!

Depolama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, alelumum zirdaki adımları muhtevaerir:

Hidrostatik Test: Tankın sızdırmazlığı bâtınin hidrostatik sınav uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve akarsu tabncı fazlalıkrılarak, tankın sızdırmazlığı kontrol edilir.

Report this wiki page