The Single Best Strategy To Use For su kaçağı tespiti

Wiki Article

Termal Kamera: Su kaçağının olduğu noktayı tespit etmek için termal kameralar kullanıyoruz. Bu kameralar, su kaçağının oluşturduğu sıcaklık değişimlerini tespit ederek, kaçağın yerini belirlememizi sağlıyor.

Akustik dinleme cihazı suyun sesini dinleyerek sorunun kaynağına kısa yoldan ulaşılmasını sağlar.

Merhaba two tane banyodaki klozet lavabo bataryalar duş kabin bataryası sökülecek Fayans yapılacak tekrar aynı yere montaj işlemi yapılacak

​Boğaziçi Tesisat yapmış olduğu tüm tamir işlemlerine en az one yıl yazılı olarak GARANTİ vermektedir.

Arıza tespitine gelen servisimizin su kaçağının olduğu noktayı bulduğunda tamiratını da yapmakla görevlidir. Arızalı olan tesisat borularının tamirat ücretleri 50 ila a hundred and fifty TL arasında değişmektedir.

one- Birinci sebep üst kat komşunuzun banyodaki fayanslarının arasından alt kata su sızmasıdır. Bu durumda alt katın tavanında sürekli su akıyor olmaz.

Pimaş Yıkama: Pimaş borularınızı tıkanıklıklardan arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

Gelen usta boruyu tamir edip gitti ancak su patlağını su tesisatçısı bulabilmek için 3-five tane kırdığı fayansı tamir etmeden gitti. Şuan herhangi bir su kaçağı yok ancak fayansların tamir edilmesi lazım bu konuda gardenımcı olur musunuz. Tekrar aynı sorunu yaşamamak için su tesisatının kontrol edilmesini rica ediyorum.

Bu website, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Duvarlarda oluşan su sızıntısını bulmanın farklı yöntemler ile bulunabilir. Oda içerisinde parkelerde yada halılarda ıslanma fark edebiliriz. Zeminde köşelerde ıslaklı nem rutubet bulunduğu zaman duvarda su kaçağı var demektir. Duvarlarda boyada değişiklik olup olmadığına bakılmalıdır.

Su kaçağı tespiti için kullanılan en yaygın cihazlardan biri termal kameralardır. Termal kameralar, sıcaklık farklılıklarını algılayarak su sızıntısının olduğu bölgeleri belirleyebilir.

Mutfağımızın pis su giderinden alt daireye su sızdırması yapıyor bunun için sadece sırdıran bölgemi kırılacak yoksa tüm tesisat değişecek mi bi de fiyat hakkında bilgi verir misiniz ? Teşekkürler

Ancak o cihazlar alınmadan önce mutlaka yetkili servise gösterilmesi lazım. Ya da Türkiye’de bulunan satış temsilcisine cihazların seri numaraları kontrol ettirilmelidir.

3k Sıhhi Tesisat şirketimiz bünyesinde çalışan işinde uzman ekibimiz ile sizing en kaliteli hizmeti sağlamak için burdayız.

Report this wiki page